II. Hertelendy Lovastusa verseny

Eredmények, Hírek

Immáron második alkalommal került megrendezésre Kutas, Kozmapusztán lovastusa verseny, amely most is szép számmal vonzott látogatókat és versenyzőket is egyaránt.

A festői szépségű Hertelendy Kastélyszálló helyszínén a lovasok AK-A0-A kategóriákban mérhették össze tudásukat augusztus első hétvégéjén.

 

Az egy napos verseny 9:00-kor díjlovaglással kezdődött, majd 9:30-tól a díjugratásé volt a főszerep és végül 15:00-tól terepversennyel folytatták a versenynapot.

A versenynap végén az eredményhirdetés következett, az alábbiak szerint:

CCN-AK – kezdő lovas kategóriában:

  1. helyezett Mezricky Hanna – Quna 2 párosa, 2. helyen zárt Kalmár Zsófia – Athos nevű lovával, 3. helyezett Kaszás Evelin és lova, Rosco, és a 4. helyet pedig Tormási Kata – Da Vincy szerezte meg ebben a mezőnyben.

   

CCN-AK – nyitott kategóriában:

  1. helyezett Kulcsár Petra – Vezér párosa, a 2. helyet Szabó Tamás és Avatar szerezte meg, a 3. hely pedig szintén Kulcsár Petrát illette, ezúttal Flynn nevű lovával.          

CCN-A0 – előkezdő ló kategóriában az alábbi eredmények születtek:

  1. helyezett Somlóvári Gergő és Grantstown, 2. helyezett Hatvani Zalán – Victory, a 3. helyezett Szij Viktor – Gidran Razbeg II-19 (Sarkifény) lett.

CCN*-A0 – nyitott kategóriában:

  1. helyezett Vámos Lilla – Cenzor Indigó

CCN-A0 – ifjúsági kategóriában:

  1. helyezett Hatvani Örs – Dober Dan, lett, 2. helyezett Fehér Sára és Diwan, a 3. helyet Polányi Emma – BZ Champagne De Luxe szerezte meg, és végül a 4. helyen Budai Kira – Cenzor Sármőr zárta a mezőnyt.

 

CCN-A0 – nyitott kategóriában:

  1. helyezett Sipos Adrienn – Szeder

CCN-A – kezdő ló kategóriában:

  1. helyezett Györe Alexandra – Ukrán nevű lovával, 2. helyen Varga István – Herman Gidrán 13 (Kömény) szerepelt és a 3. helyet Takács Eszter – Déva Gidrán I-17 (Bormámor) szerezte meg.

 

A CCN-A kategória nyitott számában:

  1. helyezett Vámos Lila – Déva Gidrán I-30 (Szimpátia)
  2. helyezett Szij Viktor – KH. Nokedli

A CCN-A kategória – amatőr és ifjúsági összevont eredményei:

  1. helyezett lett Szőke Kata – Bijou-val, 2. helyen Polányi Kata – BZ Kentaro végzett, a 3. helyet Dr. Kocsis- Sánta Flóra és Furioso XLVII-70 (Csodás) szerezte meg, és a 4. helyet Cserbán Liza Hanga – Gidrán XXX-72 (Jana) érdemelte ki.

A kiváló szervezésnek köszönhetően mind a látogatók, mind a versenyzők egy színvonalas környezetben, grill ebéd kínálattal élvezhették a versenynapot.

 

Írta: Oborzil Bettina

Fotó: Gyönyörű Kira – Kiruu Photo

Last modified: 2024-08-29