Lovastusa Szakági Közgyűlés

A szakági közgyűlés kijelölt időpontja:

2024. március 27. (szerda) 16:00 óra

(Megismételt közgyűlés időpontja: 2024. március 27. 17:00 óra)

Helyszín: Nemzeti Lovarda – Tudásközpont

Meghívó

 

A Lovastusa Szakág 2024. március 27-én Szakági Közgyűlést hív össze a Nemzeti Lovardában, melyre a Szakbizottság tisztelettel meghívja a szakág egyesületeinek képviselőit, lovasokat, edzőket, hivatalos személyeket, versenyrendezőket és mindenkit, aki érdekelt a lovastusában.

A közgyűlés pontos időpontja és a napirendi pontok a mellékelt meghívón találhatóak.

A szakági gyűlés egyik fő napirendi pontja a 2024-es nemzeti lovastusa szabályzat ismertetése és elfogadása, melynek tervezete elérhető a szabályzatok menüpontban.

Az új szabályzat sokkal átláthatóbb, egyszerűbb, azonban nagyon sok tartalmi változással teli, ezért külön a változásokat nem jelöltük, javasoljuk, hogy a jelen szabályzat a honlapon elérhető korábbival összevetve kerüljön átnézésre. Az új szabályzat elkészítésekor a Lovastusa Szakbizottság törekedett arra, hogy a jövőben a lehető legkevesebb változást kelljen eszközölni, amennyiben a nemzetközi szabályzat változik, változások kizárólag a nemzeti érdekek felmerülése kapcsán legyenek. Célunk minden esetben a nemzetközi irányelvek követése és emellett a saját nemzeti szabályzatrendszerünk pontosítása, a nemzeti versenyrendszer javítása.

Kérjük, hogy olvassák el a 2024-es szabályzattervezetet, melyet a közgyűlésen fogunk pontosan ismertetni Önökkel.

A közgyűlésen minden olyan lovasegyesület szavazati joggal rendelkezik, mely a 2023-as évben a szakág versenyrendszerében versenyzőt szerepeltetett.

A közgyűlésen a szavazati jogát minden arra jogosult tag törvényes képviselője útján személyesen, vagy jogszerű meghatalmazással egyéb képviselőjén keresztül gyakorolhatja. A sportszervezeteknek legkésőbb a közgyűlés megkezdésének időpontjáig a mellékelt meghatalmazással írásban be kell jelenteniük azt a személyt, aki képviselőként a sportszervezetet képviseli.

Feltétlenül számítunk a szakágban tevékenykedők aktív részvételére!

Last modified: 2024-03-12