SPORTORVOSI ENGEDÉLYEK

Egyéb, Hírek

Kedves Sportolóink!
Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy a Magyar Lovassport Szövetség 2021. január 1-től kizárólag az OSEI (Országos Sportegészségügyi Intézet) rendszerében regisztrált sportorvosi engedélyeket fogadja el, melyeket az adatbázisunk automatikusan frissít az OSEI adatbázisa alapján, így a sportorvosi igazolásokat már nem szükséges elektronikus úton elküldeni a szakágak/ sportiroda felé. Amennyiben nevezéskor a nevezési rendszerben az alábbi hibaüzenetek egyike jelenik meg, kérjük, hogy vegyétek fel a kapcsolatot sportirodánkkal – office@lovasszovetseg.hu -, vagy sportorvosotokkal:
 
1) “Az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában nincs a sportolónak érvényes sportorvosi igazolása bejegyezve.
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával az igazolásának OSEI rendszerben történő rögzítése érdekében!”
 
2) “A Szövetség nem találja a sportoló adatait az Országos Sportegészségügyi Intézet adatbázisában. Adategyeztetés szükséges!
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Szövetséggel, valamint sportorvosával és egyeztesse adatait!” – Ebben az esetben a sportoló adatai módosításra kerülnek a személyigazolványban szereplő adatok szerint (pl. az adatbázisban nincs regisztrálva a sportoló második keresztneve)
 
3) “A Szövetségnek nincs jogosultsága a sportoló adatainak lekéréséhez az Országos Sportegészségügyi Intézet rendszeréből.
Kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot sportorvosával a sportágának (Lovaglás vagy Fogathajtás) az OSEI rendszerben történő megjelölése érdekében!”
 
Köszönettel,
Magyar Lovassport Szövetség

Last modified: 2021-01-14