Martin Plewa kurzus

Egyéb, Hírek

Stílus-bírói képzés

Martin Plewa program tervezete ITT letölthető!

Nagy megtiszteltetés érte a lovastusa szakágat, hogy Martin Plewa ismét elfogadta meghívásunkat, és 2022. április 8-9-10. három napos terepstílus bíró képzést tart Kaposváron.

***

Képzés helye: Kaposvár, MATE Pannon Lovasakadémia (7400, Kaposvár Guba Sándor utca 40.)

***

A kurzus nyitott és ingyenes, szeretettel várjuk és hívjuk a szakágunkban tevékenykedő bírókat, edzőket, versenyzőket és mindenki mást is, aki érdeklődik a lovastusa szakág iránt.

A képzést a Magyar Lovas Szövetség lovastusa szakága éves edzői továbbképzésként és éves bírói továbbképzésként elfogadja!

***

Várjuk azon lovastusa bírók jelentkezését, akik szeretnének terepstílus bírók lenni.

Jelentkezés feltétele: Szerepel az aktuális lovastusa bírói listán és korábban versenyzőként minimum II. oszt. minősítést szerzett lovasként szakágunkban. A jelentkezőknek kötelező mindhárom nap részt venni a képzésen.

Jelentkezni 2022. április 3-áig lehet az alábbi e-mail címen:

vinani@suvido.hu

***

Előadó Martin Plewa nemzetközi versenybíró, terepstílusbíró, a német military edzője és szövetségi kapitánya (1984-2000). Mindhárom szakágban válogatott szinten versenyzett. EB-k VB-k és Világkupák résztvevője volt lovastusában.

Már volt szerencsénk együtt dolgozni Martin Plewával. 1987-88-ban többször járt Magyarországon. 1987-ben az akkori magyar military válogatottnak tartott edzőtábort Balatonfenyvesen. 2019-ben Bábolnán tartott továbbképzést bíróknak, edzőknek.

Last modified: 2022-04-04