Határozat MLTSZ 2020. X. 13. (Ifi OB csapat)

• Ifjúsági (12-18 éves) korú versenyzők akik a CCN*-ra minősültek, de az ifjúsági egyéni országos bajnokságra nem minősültek, indulhatnak a 2020. OB-n az ifjúságiaknak kiírt „CCN*-Intro – Ifjúsági Lovasok Bajnoksága” versenyszámban a számért.
    • Az egyéni bajnokságban nem, de a csapatalkotásban részt vehetnek, és a csapatbajnokságban számít az eredményük.

• Határozat MLTSZ 2020. IX. 29. (OB premizálás)

A Lovastusa Szakbizottság a 2020 évi Országos Bajnokság támogatását az alábbiakban határozza meg:A Bábolnán megrendezésre kerülő bajnokságot bruttó 2.600.000 forinttal támogatja, melyből 1.100.000 forint összeget a rendező a Felnőtt Bajnokság döntőinek pénzdíjaihoz, és az amatőr csapatbajnokság díjazására használ fel, az alábbiak szerint.    Felnőtt bajnokság:   720 000 Ft

1. helyezett 300 000 Ft
  2. helyezett 200 000 Ft
  3. helyezett 100 000 Ft
  4. helyezett 80 000 Ft
  5. helyezett 40 000 Ft

Fiatal lovas bajnokság: 100 000 Ft

1. 50 000 Ft 2. 30 000 Ft 3. 20 000 Ft

Ifjúsági bajnokság: tárgy jutalom, HORZE ajándék utalvány 100 000 Ft értékben

1. 50 000 Ft, II. 30 000 Ft, III. 20 000 Ft

Kezdő lovak bajnoka: 50 000 Ft

Amatőr csapatbajnokság: tárgy jutalom, HORZE ajándék utalvány 120 000 Ft értékben

1. 50 000 Ft, II. 40 000 Ft, III. 30 000 Ft

• Határozat MLTSZ 2020. VIII. 12. / 1. (AK-pótló)Kizárólag az alábbi kritériumnak kell teljesülnie az AK-pótló meghatározásában:
    Bármely ló, amelyik még nem indult élete során hivatalos lovastusa-versenyen a tárgyévet megelőző években bármely lovassal.

Határozat MLTSZ 2020. VIII. 12. / 2. (A0-előkezdő ló)
    Amely ló az adott évben kezdett, – az AK-kategóriát kivéve – lovastusában versenyezni, csak egy évben.