Bécsújhely aug. 31 - szept. 2

Magyar eredmények

Nyolc nemzet lovasai vettek részt az augusztus 31. és szeptember 2. között Bécsújhelyen megrendezett lovastusa versenyen. Négy magyar lovas hét lóval képviselte Magyarországot.

.

KESZEG (Varga István)

CIC*-os kategória 21 fős mezőnyben harmadik helyen végzett az idei strzegomi világkupa forduló résztvevője Egyed László, most Vikinget lovagolva.
Ötödik lett a 2010. évi Fiatal Lovak Világbajnokságának résztvevő párosa, Kulcsár Orsolya és Zizi St. John’s. 61,34%-os díjlovaglást követően, a terepversenyt Egyedhez hasonlóan hibátlanul teljesítette - ez a 21 páros közül az említett két magyar lovason kívül csak egy német és három osztrák lovasnak sikerült.

Az A-kategóriában győzött Egyed László Szellest lovagolva.

A kezdők A kategóriája negyedik és ötödik helyén végzett a 2011. évi Magyar Bajnokság bronzérmese Varga István két 5 éves lovával, Gazal Herkulessel, és Galateával.

A verseny részletes eredménye
ITT érhető el