Bírói kurzus Kaposváron
A Lovastusa Szakág Elnöksége kiemelt figyelmet kíván fordítani a lovastusa sportban tevékenykedő szakemberek képzésére, ezért májusban - a kaposvári nemzetközi lovastusa verseny alatt - bírói kurzust szervez.
A kurzust a verseny bírói testületének elnöke, Conte Giulio Pocci, a FEI hivatalos nemzetközi bírója vezeti majd. Pocci úr 1984 óta „O" minősítésű bíró, amely a legmagasabb szintet jelenti a nemzetközi bírók között - kevesebb mint tíz bíró tevékenykedik ezen a szinten a military sportban. Számtalan kontinens bajnokság (Európa-bajnokság, Ázsiai Játékok, Pánamerikai Játékok) vezető bírója volt már, illetve többször bíráskodott a világ legrangosabb versenyein Burghleyben és Badmintonban. Rendszeresen tart FEI bírói képzéseket a világban, és örömmel vállalta a hazai nemzeti bírók szakmai képzését is.

A kétnapos képzés részleteiről hamarosan tájékoztatást adunk.