FONTOS HÍREK!

Egyéb, Hírek

Határozatok 2020. 03. 13.

Határozat: MLTSZ 2020. III. 13. /1

Lovastusa szakág elnöksége az alábbiak szerint támogatja a minősítési szinteket teljesített lovakat, és korosztályos ló- lovas együtteseket. A követelményszinten teljesített versenyeredmény után a ló NEZÉSI DÍJÁT a Magyar Lovassport Szövetség nevére szóló számla ellenében kifizeti.

  • Ifjúsági – 14-18 éves – korú versenyző esetében; aki lovával teljesíti a CCI**-L minősítési szintet, és készül a szakági vezetés által megjelölt kiemelt versenyre.
  • Junior – 18-21 éves – korú versenyző esetében; aki lovával teljesíti a CCI***-L minősítési szintet, és készül a szakági vezetés által megjelölt kiemelt versenyre.
  • Azt az 6 éves lovat; amelyik az adott évben teljesíti a Fiatal Lovak Vb-jének minősítési szintjét CCI**-L kategóriában.
  • Azt a 7 éves lovat; amelyik az adott évben teljesít a Fiatal Lovak Vb-jének minősítési szintjét CCI***-L kategóriában.
  • Felnőtt korú versenyző esetében; aki lovával teljesíti a CCI****S/L minősítési szintet, és készül a szakági vezetés által megjelölt kiemelt versenyre.

További támogatás a Bajnokságokra utazó válogatottak (EB, VB, Olimpia) szállás, szállítás utazására terjed ki. Mértéke a szakág mindenkori anyagi helyzetének a függvénye!

Határozat: MLTSZ 2020. III. 13. /2

A Technikai Delegált jelentését a versenyt követő első munkanapon köteles megküldeni a Szakbizottság részére a lovastusa@lovasszovetseg.hu e-mail címre.

Határozat: MLTSZ 2020. III. 13. /3

  • Minden érvényes magyar licensszel rendelkező versenyző köteles a külföldi nemzeti és nemzetközi versenyen való indulási szándékát jelezni a versenyre történő nevezés előtt, továbbá a versenyeken elért eredményeiket kötelesek elküldeni a versenyt követő két héten belül a Szakbizottság részére a lovastusa@lovasszovetseg.hu e-mail címre.
  • Amennyiben ez nem történik meg, a vonatkozó eredmények nem lesznek figyelembe véve év végén a ranglista kialakítása és versenyeredmények premizálása során.

Határozat: MLTSZ 2020. III. 13. /4

  • A magyar állampolgárságú, de magyar licensszel nem rendelkező versenyzők a nemzetközi versenyeken elért eredményeiket kötelesek elküldeni a versenyt követő két héten belül a Szakbizottság részére a lovastusa@lovasszovetseg.hu e-mail címre.
  • Amennyiben ez nem történik meg, a vonatkozó eredmények nem lesznek figyelembe véve a versenyeredmények év végi premizálásakor.

Határozat: MLTSZ 2020. III. 13. /5

A Szövetségi Kapitány személyét illető döntést a szakág Elnöke elhalasztotta. A szakágban működő szakemberek közreműködésével a Szövetségi Kapitány szakmai és adminisztrációs feladatainak ellátására egy három tagú testületet bízott meg, melynek tagjai:

  • Bubán Zsolt – Talent edző,
  • Schaller Gábor – az Edzői Bizottság tagja,
  • Tuska Pál – szakedző, a Szakbizottság szakmai referense.

 

A koronavírus járványveszélyre tekintettel, a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos versenynaptárában szereplő minden esemény, beleértve a rajtengedély vizsgákat, szabadidős rendezvényeket, képzéseket és edzőtáborokat, március hónapban ELMARAD. A következő hónapban tervezett események megrendezésének lehetőségéről a Kormány további járványügyi intézkedéseinek ismeretében lesz döntés.

NEM LESZNEK MEGTARTVA!

Az alábbi rendezvények, az előzetesen tervezett időpontokban nem lesznek megtartva:

Mikepércs nyílt edzések (2020. március 21-22.)

Mikepércs CCN (2020. április 4.)

Bábolna CCI / CCN (2020. április 22-24.)

Alag CCI (2020. május 22-24.)

 

Sós Attila Árpád – szakágunk szövetségi kapitánya – lemondott!

A tegnapi – 2020. 03. 13. – gyűlésén a szakbizottság elfogadta döntését, és egy „operatív csoportot” kért fel a feladatok ellátására az új szövetségi kapitány / kapitányok kinevezéséig.

Az „operatív edzői csoport” személyi összetételét, feladatait – a konkretizálások után – közzé tesszük.

Last modified: 2020-04-04