FONTOS HÍREK!

Egyéb, Hírek

Az “operatív edzői csoport”.

A Szövetségi Kapitány személyét illető döntést a szakág Elnöke elhalasztotta. A szakágban működő szakemberek közreműködésével a Szövetségi Kapitányi szakmai és adminisztrációs feladatok ellátását egy háromtagú testületre bízta, melynek tagjai:

Bubán Zsolt – Talent edző

Schaller Gábor – az Edzői Bizottság tagja

Tuska Pál – szakedző, a Szakbizottság szakmai referense

A koronavírus járványveszélyre tekintettel, a Magyar Lovassport Szövetség hivatalos versenynaptárában szereplő minden esemény, beleértve a rajtengedély vizsgákat, szabadidős rendezvényeket, képzéseket és edzőtáborokat, március hónapban ELMARAD. A következő hónapban tervezett események megrendezésének lehetőségéről a Kormány további járványügyi intézkedéseinek ismeretében lesz döntés.

NEM LESZNEK MEGTARTVA!

Az alábbi rendezvények, az előzetesen tervezett időpontokban nem lesznek megtartva:

Mikepércs nyílt edzések (2020. március 21-22.)

Mikepércs CCN (2020. április 4.)

Bábolna CCI / CCN (2020. április 22-24.)

Alag CCI (2020. május 22-24.)

Sós Attila Árpád – szakágunk szövetségi kapitánya – lemondott!

A tegnapi – 2020. 03. 13. – gyűlésén a szakbizottság elfogadta döntését, és egy “operatív csoportot” kért fel a feladatok ellátására az új szövetségi kapitány / kapitányok kinevezéséig.

Az “operatív edzői csoport” személyi összetételét, feladatait – a konkretizálások után – közzé tesszük.

Last modified: 2020-03-19