Határozatok 2016. 01. 26.

Határozatok 2016-01-26.

MSZ 2016. I. 26./1.

Az „Év Magyar Military Lova” címet, az a magyar tulajdonban lévő ló nyerheti el – az adott évben összegyűjtött minősítő pontok alapján, melyben kell lennie FEI minősítő pontnak is – amelyiket ténylegesen Magyarországon sporttevékenységet folytató magyar állampolgárságú lovas lovagolja.

MSZ 2016. I. 26./2.

Az „Év Magyar Military Lovasa” címet, a ténylegesen Magyarországon sporttevékenységet folytató magyar állampolgárságú lovas nyerheti el, az adott évben összegyűjtött minősítő pontjai alapján.

MSZ 2016. I. 26./3.

A versenyrendezői támogatás kifizetésének feltétele – a szabályzatban leírtakon felül – a szakági hivatalos szponzor megjelenésének biztosítása.

MSZ 2016. I. 26./4.

2016. évben változik a versenyrendezői támogatás mértéke, az alábbiak szerint;

• 1 napos verseny 75 000 Ft

• 2 napos verseny 80 000 Ft

• 3 napos verseny 100 000 Ft

MSZ 2016. I. 26./5.

Amennyiben rövid formátumú versenyen a Díjugratás elháríthatatlan körülmény miatt a Terep feladat után kerül lebonyolításra, a Terep előtt visszalépő lovasok – a Versenybíróság mérlegelése nélkül –, a Díjugratásban - a startlistában "versenyen kívül" megjelöléssel - indulhatnak! A lovasoknak ezt a szándékukat Díjlovaglás megkezdése előtt jelezniük kell a Versenybíróságnak.

MSZ 2016. I. 26./6.

A Lovastusa Szakágban tevékenykedő 2. és 3. szintű edzőknek kötelezően ki kell töltenie a szakági honlapról letölthető „Edzők formanyomtatványa”-t! Ez esetben folytathatnak ténylegesen edzői tevékenységet a szakági versenyeken. A kitöltött – szakági címre beküldött – formanyomtatvány a szakági honlapon közzé lesz téve.

MSZ 2016. I. 26./7.

Az edző kilétéről nyilatkoznia kell a lovastusában versenyző ifjúsági lovasnak a szakági honlapról letölthető „Ifjúságiak edzője” formanyomtatvány kitöltésével!

© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum