Keresés:

Alag CCI*/**/***

Vámosi Lilla győzött Alagon!

Vámosi Lilla és CASSUS BELLI győzelmével fejeződött be az Alagon megrendezett nemzetközi military verseny CCI* - kategóriája!

Tovább

Véglegesített kapitány

1. /2017/IV.04. E.h.:

Az Elnökség, a Lovastusa szakág javaslata alapján, a szövetségi kapitányi posztra Sós Attila Árpádot jelöli ki. 

Póni EB 2017 - Kaposvár

Megkezdődött a belépőjegyek értékesítése a Póni Európa-bajnokságra!

Vásárolja meg jegyét néhány kattintással! Napi jegyek és heti belépő váltható az alábbi linken:

https://tixa.hu/poni_europabajnoksag_kaposvar

A Póni Európa-bajnokság az utánpótlás korosztály fontos és nagy tömegeket megmozgató eseménye. Különlegességét az adja, hogy egy időben három szakág – díjlovaglás, díjugratás, military - lovasai versengenek az egyéni- és csapatbajnoki címért. Részt vehetnek a bajnokságra minősült lovasok 16 éves korig, maximum 148 cm magasságú lovakon . A résztvevők fiatal kora és a lovak méretbeli korlátozása ellenére rendkívül magas színvonalú versenyről van szó; a Póni Európa-bajnokságok története mindig a jövő reménységeinek, tehetségeinek felfedezéséről szólt. Világbajnokok, Olimpiai-bajnokok, Európa-bajnokok kezdték karrierjüket póni lovasként. Kiváló, magas genetikájú, több tízezer euró értékű pónikon versenyeznek a gyerekek – melyek tenyésztése éppoly komoly háttérrel folyik, mint a nagy értékű versenylovaké.

Sportorvosi

Lovasok, edzők figyelem!

DSZ. 2017.IV.06./1. A Díjugrató Szakbizottság döntése értelmében 2017. július 1. napjától érvényes, regisztrált sportorvosi igazolás nélkül díjugrató versenyre lovast NEVEZNI NEM LEHET.
 

A sportorvosi igazolást regisztráltatni a versenyirodán, vagy másolatban elküldve a dijugratas@lovasszovetseg.hu email címen lehet.

Régebbi hírek
© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Archívum