Sárközi sikerek

Sárközi kiválóan képviseli a magyar szineket!

Sárközi Csaba az elmúlt hetekben két németországi nemzetközi lovastusa versenyen indult lovaival, Luhmühlenben és Everswinkelben.
 PK Halle Berry-vel kiemelkedően szerepelt a népes mezőnyökben, s mindkétszer az első hatban végzett!

Április utolsó hétvégéjén megrendezett everswinkeli CIC*-on közel hatvan lovas közül PK Halle Berry-vel ötödik helyet szerezte meg. 74,2%-os díjlovaglással vezette a versenyt, a terepversenyt hibátlanul teljesítette, majd díjugratásban egy verőhibával visszacsúszott az ötödik helyre. Másik lovával, Graefin Lunával tizenkettedik helyen zárt a nagyon erős mezőnyben, ahol többek között a német vállogatott Ingrid Klimke és Frank Osthollt is starthoz állt.

A következő nemzetközi versenye a magyar lovasnak a luhmühleni szintén CIC*-os kategória volt, melyet május 23-án rendeztek meg. PK Halle Berry-vel sikerült megint jobban a verseny, hatodik helyen zárt a páros, míg Graefin Lunával huszadik lett a negyvenhét fős mezőnyben.