Keres�s

***
 
Vezetőség
 
Versenynaptár - Versenykiírás
 
Nyomtatványok
 
Nyilvántartások
 
Határozatok
 
Jegyzőkönyvek
 
Szabályzatok - Beszámolók
 
Bajnokok válogatottak
 
Archívumok - Egyéb írások
 
 
Kiemelt díjazású versenyek
A Hód-Mezőgazda Zrt. és a Bonafarm-Bábolna Takarmány Kft. jóvoltából 700.000 forint összdíjazású, 110 és 120 cm-es magasságra kiírt derby versenyszámok kerülnek megrendezésre a XIX. Alföldi Állattenyésztési Napok keretében. Május 12-én, szombaton, a tradicionális magyar lófajtákkal versenyző lovasokat várják Hódmezővásárhelyre. A versenykiírás megtekinthető a www.dijugratas.hu oldalon, ahol egyúttal nevezni is lehet a versenyre. A rendezvény időbeosztása szűk időkeretet szab a versenynek, ezért a nevezéseket csak korlátozott számban tudja fogadni a rendszer. Kérjük, minél tájékozódjon, nehogy lemaradjon a versenyről.

A lovastusa szakágban május 18. és 20. között rendezik az első itthoni nemzetközi versenyt, Kaposváron, ahol tavaly már öt nemzet képviseltette magát. Ezt követően a hazai szezon a júliusi nagykanizsai versennyel folytatódik majd, szintén nemzetközi szintig bezárólag. Mindkét rendező kiemelt pénzdíjat ajánlott fel ezúttal nemcsak a nemzetközi, hanem a nemzeti kategóriák versenyzői részére is. A legnagyobb versenyszámok több ezer eurós kiemelt pénzdíjai mellett a kisebb számokban is megemelt díjazással várják a lovasokat: az „A nyitott" és „B nyitott" kategóriák győztesei számára külön-külön 50.000 Ft különdíjat ajánlottak fel a rendezők, melyet a nevezések számának függvényében tovább kívánnak növelni, ezzel ösztönözve a lovasokat a minél nagyobb számú részvételre.

Az idén kiemelt díjazásban részesülnek a Felnőtt Magyar Bajnokság résztvevői is. A szakág pályázatot írt ki a bajnokság rendezésére, melyet végül idén is Kaposvár rendez majd október első hétvégéjén. A bajnokságra a Pannon Lovasakadémia 300.000 Ft pénzdíjat ajánlott fel. A CIC** nemzetközi kategória díjazásával együtt így a Kaposváron megrendezésre kerülő Magyar Bajnokság a legmagasabb díjazású hazai lovastusa versennyé lép elő.

A részletekről és a további versenyekről a Lovas Szövetség honlapján, illetve honlapunkon tájékozódhatnak.

 

 
PARTNEREK
weboldalkďż˝szďż˝tďż˝s, webdesign, weblapkďż˝szďż˝tďż˝s © 2008 Magyar Lovas szďż˝vetsďż˝g www.lovasszovetseg.hu