Keres�s

***
 
Vezetőség
 
Versenynaptár - Versenykiírás
 
Nyomtatványok
 
Nyilvántartások
 
Határozatok
 
Jegyzőkönyvek
 
Szabályzatok - Beszámolók
 
Bajnokok válogatottak
 
Archívumok - Egyéb írások
 
 
Sportjogi képzés

Eligazodás a sportjog útvesztőiben - sportjogi képzés a Pázmányon!  www.jak.ppke.hu/deak 

 

Budapest belvárosában 2011 szeptemberében indítja a jogi szakokleveles sportszakember, és a sportjogi szakjogász két féléves továbbképzéseket a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Deák Ferenc Továbbképző Intézete.

Kiknek szól a képzés? Sportmenedzsereknek, kommunikációs szakembereknek (pl. fotóriporter), rekreációs szakembereknek, igazgatásszervezőknek, jogászoknak, közgazdászoknak, humán erőforrás menedzsereknek szólnak.  (a bemeneti végzettségről vö. 289/2005. (XII. 22.) Kormányrendelet 4. sz. Melléklet) 

Sporthoz kötődő diplomával rendelkezők jelentkezését várják.

 

A képzés kiemelkedő jelentőségét és aktualitását az adja, hogy a küszöbön álló új sportjogi törvény alapvető változásokat eredményez a sportjogi szabályozás, így a sportigazgatás területén. A sportjogi szakirányú képzések célja, hogy a hallgatók megismerjék a sportjog, illetve sportigazgatás területének jogalkotási és jogalkalmazási folyamatait, gyakorlatát, és ezáltal képesek legyenek a sportigazgatás, sportmenedzsment során felmerülő jogi kérdéseket érdemben kezelni.
2011. július 8-ig 20%-os előjelentkezési kedvezménnyel lehet bejelentkezni, és más lehetőségek is igénybe vehetők (pl. fiatal házas kedvezmény). Részletek és jelentkezési lap letölthető a www.jak.ppke.hu/deak  internetes oldalról
 
PARTNEREK
weboldalkďż˝szďż˝tďż˝s, webdesign, weblapkďż˝szďż˝tďż˝s © 2008 Magyar Lovas szďż˝vetsďż˝g www.lovasszovetseg.hu